piatok, 18 októbra, 2024
HomePodnikanieTrápi vás zlá priestorová akustika v open space kancelárii?

Trápi vás zlá priestorová akustika v open space kancelárii?

Open space je obľúbené riešenie kancelárskych priestorov v mnohých firmách. Zrejme najhlavnejším dôvodom obľúbenosti pracovísk tohto typu je finančná nenáročnosť, čo sa zariaďovania týka.

Riešenie na zlepšenie pracovného prostredia

Open space však nie je len o výhodách. Má aj negatíva, pričom najčastejšie sa týkajú zvýšenej hladiny hluku. Pridajte si k tomu ozvenu kvôli zlej priestorovej akustike a keď si predstavíte viacero ľudí a množstvo kancelárskej techniky, ktorá v mnohých prípadoch tiež nie je nehlučná, nemôžeme hovoriť o úplne ideálnom pracovnom prostredí.

Aj v open space sa však môže zamestnancom pracovať lepšie a to vďaka efektívnemu riešeniu spomínanej zlej priestorovej akustiky. Tým riešením sú panely Ecophon. Ide o akustické panely a kazetové stropy, ktoré sú určené na zlepšenie priestorovej akustiky (najmä) v kanceláriách a ďalších pracoviskách. Tým pádom zlepšujú produktivitu a tiež osobnú pohodu zamestnancov.

Najobľúbenejšie triedy Ecophon

Akustické panely a kazetové stropy Ecophon sa delia na 11 tried s vlastnosťami určenými pre špecifické požiadavky rôznych pracovísk. Ak by sme ostali pri open space kanceláriách, nasledujúca dvojica sa v nich využíva najčastejšie.

Ecophon FocusTM je najkomplexnejší rad akustických kazetových stropov. Ponúka množstvo spôsobov prevedenia vďaka veľkému výberu dizajnov, hrán, foriem, úrovní a tiež možností inštalácie. Za zmienku stoja tiež odnímateľné dlaždice, ktoré oceníte pri údržbe.

V triede Ecophon MasterTM je zas možné nájsť bezkonkurenčné akustické kazetové stropy, ktoré si poradia aj v tých akusticky najnáročnejších prostrediach. Bez ohľadu na prostredie v daných kancelárskych priestoroch, Ecophon MasterTM prinesie vynikajú absorpciu zvuku a zvýšenú zrozumiteľnosť reči.

Zdroj obrázka:

Autor: LIGHTFIELD STUDIOS / Stock.adobe.com

Pridajte komentár

Please enter your comment!
Please enter your name here